Ster krab

Vrijwilligers gezocht voor schelpenteldag 2024

30 oktober 2023

Tijdens de tweede Nederlandse editie van de schelpenteldag op 25 maart 2023 hebben meer dan 100 vrijwilligers meegeholpen aan de organisatie, of de dag zelf, van de schelpenteldag. Waarvoor wederom veel dank! Jullie waren deze krachten die dit mogelijk maakten! 

Wij zijn begonnen met de organisatie van alweer de derde editie van dit landelijke evenement! Dit zal plaats gaan vinden op 23 maart 2024. Er is wederom gekozen voor de periode in maart, omdat het evenement dan ook internationaal meer draagvlak heeft en samenwerkingen. België, Noord-Frankrijk en hopelijk ook de Duitse Wadden doen dan mee. 

Wij zoeken weer vrijwilligers die mee willen helpen met deze dag door het bemensen van strandlocaties. Ik hoor graag als jij interesse hebt om bij deze derde editie mee te doen (email hannco.bakker@naturalis.nl).

Mocht je het ook leuk vinden om meer in de organisatie mee te helpen, kan dit natuurlijk ook. Er zijn veel voorbereidingen die moeten plaatsvinden, en vele handen maken licht werk! Schroom niet om een bericht te sturen naar (email hannco.bakker@naturalis.nl) . Alvast hartelijk dank voor je interesse! 

Vrijwilligers gezocht voor schelpenteldag 2024