Ster krab

Inspiratiedag voor Noord-Hollandse ondernemers op 13 april

21 maart 2022

Spot sprintende strandlopers langs de waterlijn, verwonder je over aangespoelde zeesterren of neem een hapje zeeraket. Het strand lijkt een enorme zandbak, maar als je weet hoe je moet kijken, verandert het in een spectaculair natuurgebied.

Op woensdagmiddag 13 april organiseert IVN een inspiratiedag over het Groene Strand voor ondernemers op en in de buurt van de Noord-Hollandse stranden. Tijdens deze inspiratiedag voor ondernemers ontdek je meer over het leven op het strand en hoe je die ervaringen met je gasten kunt delen. Ook leer je hoe je zelf kunt bijdragen aan een natuurlijker strand. Lees hier meer over dit evenement. 

Het verhaal van Het Groene Strand

Of je nu fietsen verhuurt, koffie schenkt, bezoekers laat overnachten of groepsactiviteiten op het strand organiseert; het vertellen van een pakkend verhaal over het strand en alles wat daar leeft voegt altijd iets toe aan de beleving van je gasten. Laat je daarom tijdens deze ondernemersbijeenkomst inspireren door het verhaal van Het Groene Strand.

Praktische zaken

Wanneer? Woensdag 13 april 2022 van 13:00 – 17:00 uur
Waar? Laguna Beach, Schoorl (gemeente Bergen)
Voor wie? Recreatie-ondernemers op of rond de Noord-Hollandse stranden
Kosten: €20,- incl. borrel met Groene Strand-korting (normaal tarief €75,-)
Aanmelden via deze link

Samenwerking

Het Groene Strand is een samenwerking tussen LandschappenNL, Stichting Duinbehoud, IVN Natuureducatie, Stichting Anemoon en Vogelbescherming Nederland om de natuur en natuurbeleving terug te brengen op de Nederlandse stranden. Het Groene Strand is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

Inspiratiedag voor Noord-Hollandse ondernemers op 13 april