Plantje

Opruimactie in Camperduin

1 januari 2024 - 31 december 2024

Ben jij ook zo dol op het strand en de zee? Help dan mee het strand schoonmaken! Net als wij genieten veel dieren van het strand. Bontbekplevieren, zeehondjes en krabben.. Alleen is ons afval erg gevaarlijk voor ze. Daarom gaan we elke eerste zondag van de maand het strand op om schoon te maken! We ruimen het menselijk afval op en laten het natuurlijk aanspoelsel liggen. Dit aanspoelsel zit vol leven en is nodig om het strand gezond te houden. Meld je aan via de knop en kies de datum dat jij wilt komen helpen!

 

Wanneer?

Elke 1e zondagochtend van de maand zijn er vrijwilligers nodig op het Natuurstrand van Camperduin. Deze excursie is leuk voor jong en oud. Doe mee en meld je aan!
We verzamelen om 11.00 uur bij Strandpaviljoen Struin, Heereweg 407, 1871 GL Schoorl (Camperduin). 

Aanmelden

Aanmelden van tevoren is verplicht! Bij aanmelding via het formulier hieronder weten we dat je komt en kunnen we je berichten bij eventuele wijzigingen, zoals het niet doorgaan bij slecht weer. 

Nodig

Wij zorgen voor vuilknijpers en jutzakken. Zorg zelf voor goede (strand)schoenen, goede (regen)kleding, iets te drinken/eten. Hou je mailbox een dag van tevoren goed in de gaten, want bij extreem weer kunnen we het afblazen.

Afval opruimen in Camperduin

Afval opruimen in Camperduin

Meld je aan voor de opruimactie!

Als je vragen hebt over je gegevens, lees dan ons privacy statement.

* Velden met een * zijn verplicht