Plantje

GroeneStrandExpeditie

27 mei 2023

Een avontuurlijke Expeditie! Wat leeft er zoal op het strand en waarom? Welke aanspoelsels vinden we en wat kunnen we er over ontdekken. Het Noordzeestrand op Texel zit vol met dieren, planten en zelfs paddenstoelen. Jouw expeditieleider helpt je op weg en leerd je alles over strandbroeders, zeewieren, schelpen en het zand. En dit terwijl je een mooie strandwandeling maakt en geniet van de unieke strandnatuur. Ga je mee om dit te ontdekken? 


Wanneer: 

Er zijn verschillende expeditieleiders, tijden en verschillende startpunten. Kijk in de kalender bij de VVV Texel voor de gewenste dag en bij welk Paviljoen jou startpunt is. Het verzamelpunt is altijd op de parkeerplaats van het Paviljoen bij de parkeerautomaat.

Let op: voor deze excursie geldt een minimaal aantal deelnemers. Bij te weinig deelnemers of slecht weer hoor je uiterlijk 3 uur van te voren of de excursie kan plaatsvinden.


Aanmelden: 


Kosten: volwassenen € 17,- / kinderen € 15,- (kinderen vanaf 7 jaar). Tickets zijn verkrijgbaar, klik op ‘Koop tickets’ om te boeken of kom langs in de winkel van VVV Texel.

GroeneStrandExpeditie - VVV Texel